top of page

Rum & priser

Våra vackra nyrenoverade lägenheter ligger i bottenplan i utkanten av vår genuina lada med egna ingångar och separata badrum. Bostäderna är bekvämt utrustade med sköna sängar, TV, kök och tillgång till egen uteplats.  Då några få trappsteg passeras i vardera lägenhet är de dessvärre ej anpassade för rullstol. Vi är dock beredda att göra vad vi kan för att möta era behov för att göra er vistelse så trivsam som möjligt. Kontakta oss gärna med era önskemål.

Stora Lägenheten
 

Här bor du bekvämt i luftiga rum om ca 85 kvm med fullt utrustat kök med diskmaskin, mysigt sovloft, TV, wifi, dubbelsäng, luftkonditionering och extra sovplatser i de två bäddsofforna för er som är många. Eget badrum med massagebadkar, dusch, bastu och även tvättmaskin för er som önskar stanna länge. Utanför bostaden förfogar ni över er egen lilla uteplats.


Rymmer 2-6 personer.

 

 

 

Pris: 7700kr per vecka

Lilla Lägenheten
 

Med de åldrade träbjälkarna väl bevarade bor du modernt och mysigt med dubbelsäng, TV, wifi, litet kök med kokplattor samt egen dusch och toalett. Uteplats och egen entré fulländar din vistelse.

 

Rymmer 2 personer.

 

 

 

 

 

Pris: 3500kr per vecka

  • Wix Facebook page

Loppis

Second hand

bottom of page