top of page

Adressen för denna typiska sekelskiftesgård finner ni mellan Henån och Tegneby och kallas Lilla Röra. Då planerna för verksamheten på gården började bli tydliga stod det snabbt klart att namnet på företaget skulle bli just 'Lilla Röran' då paret ser möjligheterna för vad som går att skapa här som obegränsade.

 

Idag bedrivs här uthyrning av semesterboende i vackra nyrenoverade lägenheter, loppis i den pampiga ladan samt B&B med nybakat surdegsbröd på frukostmenyn. I framtiden hoppas de även kunna bjuda på en hel del kulturarrangemang och Davids dröm är att även öppna en liten gårdsbutik.

 

Hjärtligt välkomna att bo och besöka Lilla Röran!

 

Kärlek Renée & David

 

Om Oss

Renée & David fann sommaren 2014 sitt drömställe nästan mitt på den Bohuslänska ön Orust. Då Renée tidigare arbetat som arrangör på ön och då blivit helt förälskad i Orusts klippor och hav, såväl som i dess öppna fält och lummiga skog, hade hon en tid spanat efter en bostad på den älskade ön. När David sedan inte bara blivit förälskad i ön utan även i Renée föll allt på plats och gården stod som på beställning framför dem.

 

  • Wix Facebook page

Loppis

Second hand

bottom of page